www.gainiderasa.roPagina principala  >  Despre noi  -   Contact  -   Galerie foto  -  Stiri  -   Sfaturi practice  -   Oferta preturiRase de gaini
   
+
COMBATANTE
+
GRELE
+
MIXTE
+
USOARE
+
ORNAMENT
 
+
PREPELITE
 
+
BIBLIOGRAFIE
    

 
 
SFATURI PRACTICE:

RAFT CU 4 SERTARE

Va prezentam un raft cu patru sertare pentru cresterea puilor de la o zi si pana la doua - trei luni.
 
Acesta este format dintr-un suport pe care sunt montate 4 sertare, fiecare dintre ele fiind prevazut cu tava pentru dejectiisi jgheab pentru furaje, nisip si apa. Fiecare sertar are dimensiunile 30x50x200 cm. La partea de jos au plasa cu ochiuri de 12x12 mm din sarma plastifiata pentru scurgerea dejectiilor.
Partea din fata este prevazuta cu vergele din fier beton cu diametrul de 6 mm. La doua din sertare distanta dintre vergele este de 30 mm, iar la doua de 50 mm pentru pui mai mari. Pe partea din fata sunt amplasate jgheaburi din tabla la nivelul plasei sau chiar mai jos pentru a se evita risipa.

La un capat al jgheabului se pune vasul cu apa, iar la celalalt cel cu nisip. Tavitele sunt din folie prinse pe rama din lemn dubla. Distanta dintre sertare este de 10 - 12 cm.

Atat sertarele cat si tavile pentru dejectii culiseaza pe suport pentru a putea fi scoase pentru curatire si dezinfectie periodica. Pe fiecare sertar se monteaza una sau doua becuri in functie de necesitate. 
Familia Floca Ioan si Olivia:
Adresa: str. Preda Buzescu, nr. 2 - SIBIU
Tel: 0269 23 88 50
Mobil:
0723 05 77 77
E-mail:
info@gainiderasa.ro