www.gainiderasa.roPagina principala  >  Despre noi  -   Contact  -   Galerie foto  -  Stiri  -   Sfaturi practice  -   Oferta preturiRase de gaini
   
+
COMBATANTE
+
GRELE
+
MIXTE
+
USOARE
+
ORNAMENT
 
+
PREPELITE
 
+
BIBLIOGRAFIE
  

 
 
SFATURI PRACTICE:

MODELE DE COTETE

Va prezentam un model de cotet pentru doua familiii de gaini de rasa pe timp de iarna, sau pentru o familie de 5 - 8 gaini plus un cocos si 15 - 20 capete tineret pe timp de vara
 
Este facut pe doua nivele, sus pentru adulte iar jos pentru tineret si este amplasat pe distantieri la inaltimea de 10 - 12 cm (pentru ca partea de jos sa nu putrezeasca) astfel ca puii se pot adaposti si sub el si iarba poate fi folosita. Cotetul este foarte usor (aproximativ 100 kg) si poate fi mutat usor dintr-un loc in altul, in functie de iarba.
De asemenea avand dimensiuni relativ mici (1m x 1,20 m x 1,30 m) poate fi transportat cu o semiremorca oricat de mica, primavara si toamna, de la resedinta de vara la resedinta de iarna si invers, chiar si in concediu la casa de vacanta.

Datorita faptului ca are un aspect placut acesta cadreaza foarte bine cu celelalte acareturi de la o casa de vacanta (fantana, grill, pavilion, etc.)

Pe exterior este vopsit cu vopsea de ulei, culoarea putand fi aleasa in functie de celelalte acareturi, iar pe interior este varuit. Peste pardoseala din lemn se pune carton care se schimba periodic. 
Familia Floca Ioan si Olivia:
Adresa: str. Preda Buzescu, nr. 2 - SIBIU
Tel: 0269 23 88 50
Mobil:
0723 05 77 77
E-mail:
info@gainiderasa.ro