www.gainiderasa.roPagina principala  >  Despre noi  -   Contact  -   Galerie foto  -  Stiri  -   Sfaturi practice  -   Oferta preturiRase de gaini
   
+
COMBATANTE
+
GRELE
+
MIXTE
+
USOARE
+
ORNAMENT
 
+
PREPELITE
 
+
BIBLIOGRAFIE
 
+
OFERTA PRETURI
  

 
 
In sprijinul tanarului crescator (saptamana 03 - 09 noiembrie)

CUSCA PENTRU PREPELITE OUATOARE
 
Cusca pentru prepelite adulte este confectionata din scandura rindeluita pentru a putea fi curatata usor. Dimensiunile sunt de 1m x 60 cm surafata utila, la care se adauga cele doua polite ptr. hranitori si adapataori (cate 7 cm fiecare), plus jgheabul de colectare a oualelor (6 cm). In total sunt 80 cm. Inaltimea este de 17-18 cm, fara picoare.
Atat peretele din fata, cat si cel din spate, este prevazut cu grilaj. Distanta dintre zabrele este de 30 mm pentru ca pasarile sa ajunga la hranitori si adapatori. Pe polita din fata sunt plasate hranitorile, iar in spate adapatorile. Cusca este impartita in trei compartimente de 33 cm. Aici incap 3 familii (9 femele si 3 masculi) in total 36 de prepelite.

Fundul custii este din plasa de plastic cu ochiurile de 15 mm, bine intinsa, pentru ca oualele sa se poata rostogoli. In fata politei pentru hranitori este plasat jgheabul de colectare al oualelor. Diferenta de nivel intre fata si spate este de 5 cm.

Capacul custii este si el din plasa de plastic, neintinsa, pentru a evita
accidentarea pasarilor.

Prepelitele au tendinta sa sara si se pot lovi la cap.

Sub cusca, la distanta de 4 - 5 cm este amplasata tava pentru colectarea dejectiilor constand intr-o rama de lemn pe care se prinde o folie de polietilena.
Cuscapoate fi folosita independent sau in baterie, dar in ambele cazuri, trebuie respectata inclinatia pentru a se rostogoli ouale.

 

 
Familia Floca Ioan si Olivia:
Adresa: str. Preda Buzescu, nr. 2 - SIBIU
Tel: 0269 23 88 50
Mobil:
0723 05 77 77
E-mail:
info@gainiderasa.ro